Toimitusehdot

Verkkokauppa
Tmi Heli Nikula (y-tunnus 3202902-7) Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (0%). Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan hyväksyntä tilaukseen verkkokaupastani. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla:
https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitustapa /-aika ja -kulut
Neuleohjeet ovat ladattavissa heti maksusuorituksen jälkeen tilauksesi yhteydessä ilmoittamastasi sähköpostista. Ohjeiden ostamisesta ei peritä toimitusmaksua. Ohjeiden toimitus tapahtuu ainoastaan sähköisesti, eikä niitä lähetetä erikseen postitse. Fyysisten tuotteiden toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Tuotteiden toimitusaika Suomeen on tilauksen ajankohdasta sekä Postista riippuen 1-6 arkipäivää. Emme vastaa Postista johtuvista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Neuleohjeissa on ohjeen kuvauksessa mainittu väripaletti.

Tekijänoikeus
Tiedostojen kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty.

Peruutus- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info @ villahullu. fi. Peruutusilmoitukseen tulee merkitä tilaajan nimi, osoite, tilauspäivä ja tuote, joka halutaan palauttaa. 

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Peruutusilmoituksen tehtyäsi saat palautusosoitteen. Mikäli tuotetta on käytetty tai se on vaurioitunut, eikä tuote ole alkuperäiskunnossa, pidätämme oikeuden jättää tuote hyvittämättä. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. 

Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan, kun tuote on palautunut myyjälle ja mikäli tuote on palautettu alkuperäiskunnossa.

Peruutus- ja palautusoikeus ei koske ladattua digitaalista tuotetta.